Daphne Deckers: ‘RTL Boulevard ondergewaardeerd’

Foto: RTLDaphne Deckers vindt dat de inhoud van RTL Boulevard erg ondergewaardeerd wordt. Dat heeft ze laten weten op Radio 2. Deckers ergert zich er vreselijk aan als mensen Boulevard een roddelprogramma noemen. “De toon van RTL Boulevard is de afgelopen jaren wel veranderd, vind ik. Het is toch meer een feel good-programma waarin veel gelachen wordt en wat gewoon leuk is om naar te kijken. Als je het gezien hebt ben je weer op de hoogte van nieuwe boeken, films en tentoonstellingen.”

Dat is wat anders dan dat je op de hoogte bent van de laatste roddels, aldus Deckers. “Dus af en toe heb ik wel eens het gevoel dat het qua inhoud ondergewaardeerd wordt.”

Er komt heus wel eens een roddel voorbij, maar die worden wél gecheckt, zegt ze. “Het is geen roddelprogramma. Als iemand zwanger is of iemand gaat scheiden: álles wat gezegd wordt, wordt eerst gecontroleerd bij het management of de mensen zelf.”

Ik noem het een entertainmentprogramma of een tijdschrift op tv. Ik vind het een beetje jammer om het een roddelprogramma te noemen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen