Bert van Leeuwen: ‘Skyhigh voorlopig niet verkocht’

Het productiehuis Skyhigh TV, dat voor 25 procent in handen is van EO-ster Bert van Leeuwen, wordt voorlopig nog niet verkocht. Dat geeft de tv-maker aan in de Privé. Media schreven deze zomer dat de Britse tv-reus FremantleMedia, onder meer eigenaar van Blue Circle, een bod van 20 miljoen euro zou hebben gedaan op Skyhigh TV. Maar multimiljonair is Van Leeuwen nog niet. “Op dit moment is er rust in de tent en ik weet als geen ander dat er belangrijker dingen zijn dan geld“, laat hij weten.

Daar Van Leeuwen voor een kwart eigenaar van de tent is, zou hij 5 miljoen euro cashen. Sommige media deden afgelopen zomer alsof de zaak al beklonken was en noemden de EO-ster multimiljonair. “Als er dan ook nog onterecht geschreven wordt dat ik intussen multimiljonair ben, haal ik daar mijn schouders maar over op.

Van Leeuwen heeft niets te klagen, maar multimiljonair is hij niet. “Het bedrijf gaat goed en we maken mooie programma’s, zoals Anita Wordt Opgenomen met Anita Witzier, Met Open Armen met Natasja Froger en Deel Je Leven met Joris Linssen.

En zelf hoop ik weer door te gaan met het veertiende seizoen van Het Familiediner. Daarnaast zijn we bezig om weer een heel mooi nieuw programma te ontwikkelen. Zo zie je maar, na dertig jaar in dit rare vak heb ik er nog steeds zin in. Ik ga vol enthousiasme door.

Lees ook:
‘FremantleMedia aast op tv-bedrijf Bert van Leeuwen’ (april 2015)
Bert van Leeuwen: ‘Nog geen miljoenen in vooruitzicht’ (juni 2015)
Quote: ‘EO-Bert wordt miljonair met hufter-tv’ (juni 2015)

Lees het interview met Bert van Leeuwen in weekblad Privé (via Blendle).

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen