AvroTros pakt uit met Nick & Simon nu het nog kan

Foto: NOSAvroTros gaat 2015 uit en 2016 in met Nick & Simon. Dat laat de omroep vandaag weten in een persbericht. Nu het nog kan pakt de omroep nog even flink uit met het Volendamse duo: in 2016 verhuizen ze exclusief naar SBS 6. Exclusief op The Dream na, want dat is de enige AvroTros-titel die ze wél mogen blijven maken. Voordat daarvan het nieuwe seizoen begint, op 6 januari, brengt AvroTros rond de feestdagen eerst nog twee andere programma’s met Nick & Simon op de buis.

Op tweede kerstdag zendt de omroep Kerst met… Nick & Simon uit om 22.10 uur op NPO 1. “Vanuit een sfeervol Ahoy zingen Nick & Simon veel Kersthits, maar ook nummers uit hun eigen repertoire. Ze worden vergezeld door diverse gastartiesten en verzorgen zo een onvergetelijke middag en avond.”

Daarnaast wordt op 23 december om 21.20 uur op NPO 3 de theatershow Herinneringen van Nick & Simon uitgezonden.

The Dream begint op woensdag 6 januari om 20.30 uur op NPO 3. Net als in het eerste seizoen reizen ze ook in het vijfde seizoen af naar de Verenigde Staten voor een muzikale reis.

Nick & Simon gaan voor SBS 6 drie programma’s per jaar maken. Ze verwachten dat ook hun concertregistraties straks te zien zullen zijn op de commerciële tv-zender.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen