Anouk eiste topsalaris van Voice vanwege bedrijfsrisico

Anouk heeft haar salaris bij The Voice of Holland goed uitonderhandeld, omdat ze gecompenseerd wil worden voor het risico dat ze niet goed uit de verf komt in de door ruim 2 miljoen mensen bekeken RTL 4-show. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Een flink bod trok Anouk over de streep. “Als ik de plank compleet missla en een load of shit over me heen krijg, wil ik wel even naar mijn bankrekening kunnen kijken en denken: zo erg is het niet, want mijn kinderen kunnen weer een paar jaar naar school.

Heel even dacht Anouk dat Talpa spijt had van haar komst. “Ze dachten denk ik toch dat ik mee zou gaan in die hypertheatrale reacties, die daar normaal zijn. Het is geen onwil, maar ik heb die skills gewoon niet.”

Soms begrijpt ze ‘dat overdreven reageren’ van haar collega’s overigens wel. “Er komt zoveel crap voorbij, dat je echt ’thank God’ denkt, wanneer iemand écht wat kan.

Er zit niet héél veel groot talent bij, vindt Anouk. “Van die honderd mensen die ik heb gezien, waren er hooguit vijf van wie ik een heel concert zou kunnen aanhoren.

Daarvan zitten er twee bij haar team, zegt ze. “Maar ik zeg nu niet wie.”

Lees het hele interview met Anouk vandaag in het AD (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen