Anita Witzier vervangt Patrick Lodiers in De Reünie

Foto: Roy BeuskerAnita Witzier debuteert vanavond als presentatrice van het succesvolle programma De Reünie. Dat heeft de KRO laten weten. De Reünie heeft een 90 Jaar KRO-special en aangezien de presentator van het programma Patrick Lodiers nog maar net is overgestapt van BNN, kiest de omroep voor deze special eenmalig een écht omroepgezicht: Witzier. “Ja, geweldig natuurlijk. Ik vind het een ontzettend leuk programma om naar te kijken, maar om het te doen is tien keer zo leuk“, zegt ze.

KRO-presentatoren van nu brengen de coryfeeën van toen in beeld en praten met ze over actuele onderwerpen in deze Reünie-special. Bekende namen die voorbijkomen zijn onder meer Mies Bouwman, Willibrord Frequin en Henny Huisman.

Patrick Lodiers is niet helemaal afwezig in het programma, want hij heeft wel een op locatie-interview opgenomen met Joop van den Ende. Hij maakte jarenlang grote shows voor de KRO.

En wat vindt Van den Ende eigenlijk van de huidige politiek die zich steeds meer bemoeit met de inhoud van de publieke omroep?

De special van De Reünie begint om 20.20 uur op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen