Albert Verlinde vindt Moordvrouw steeds beter worden

Foto: John KramerAlbert Verlinde vindt de RTL 4-serie Moordvrouw met in de hoofdrollen Wendy van Dijk en Thijs Römer steeds beter worden. Dat heeft de RTL 4-presentator gezegd in RTL Boulevard. Moordvrouw begint op 3 januari aan zijn vijfde seizoen. “Die serie wordt steeds succesvoller en steeds beter ook, maar dat krijg je als een serie de kans krijgt om te groeien. Het wordt dan alleen maar beter. Dat zie je hier ook weer aan. Je ziet ook dat Thijs en Wendy steeds beter op elkaar ingespeeld zijn.

De makers van de serie zijn bovendien ontzettend slim, aldus Verlinde. Scènes die ogenschijnlijk vanaf verschillende locaties komen, worden namelijk allemaal opgenomen in één en hetzelfde gebouw, weet de showkenner.

Je kunt moeilijk zeggen dat je met de héle club naar het ziekenhuis gaat, daar een paar scènes draait, en dan met de hele club weer ergens anders heen te gaan.

Het is heel slim bedacht om in één gebouw verschillende ruimtes in te richten, waardoor je gewoon snel kunt werken.

Moordvrouw was de eigen dramaserie die aan Van Dijk was beloofd toen ze in 2006 overstapte van SBS 6 naar RTL 4. In 2008 kreeg de presentatrice een relatie met RTL’s tv-baas Erland Galjaard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen