Rick Nieman onderdeel van Televizier-Ring Gala

Foto: Nick van OrmondtRick Nieman maakt onderdeel uit van het presentatorenteam van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015. Hij presenteert het programma-onderdeel Ring News Update. Dat heeft AvroTros vandaag laten weten. Nieman spreekt in Ring News Update de genomineerden van deze avond over de programma’s, hun nervositeit en voorgevoel. Vorig jaar nam Humberto Tan die taak op zich, maar dit jaar is gekozen voor de naar NPO overgestapte Nieman. “Ik vind het erg leuk“, zegt hij.

Afgelopen jaar nam Nieman afscheid als anchor van het RTL Nieuws, maar speciaal voor deze avond stapt hij weer even terug in die rol. “Als nieuwslezer deed ik vaak verslag van grote, nationale gebeurtenissen, en laten we wel wezen: de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is zo’n gebeurtenis.”

De rest van het presentatieteam bestaat uit Jan Smit, die de centrale presentatie verzorgt, en Art Rooijakkers doet de reportages op de locatie én de nabeschouwing.

Het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op donderdag 15 oktober in Koninklijk Theater Carré en is live te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen