Qmusic-dj Koen Hansen wordt middag-dj 100% NL

Qmusic-dj Koen Hansen stapt over naar 100% NL om daar dé middagspits-dj te worden. Hij is vanaf 23 november dagelijks van 16 tot 19 uur te horen op de zender met de muziek van Nederland. Dat heeft een woordvoerder van het station vandaag laten weten. Hansen (28), die nu nog te horen is in de nacht, is buitengewoon enthousiast. “Ik vind het een fantastische kans. Toen deze mogelijkheid zich voordeed heb ik die met beide handen aangegrepen“, zegt hij.

Programmadirecteur van 100% NL Roland Snoeijer is ook blij. “Met Koen Hansen halen we een groot radiotalent binnen in het team van 100% NL.”

Koen heeft zich de afgelopen jaren bij Qmusic ontpopt tot een frisse, creatieve radiomaker met een eigen, vertrouwde stijl. We zijn ongelooflijk trots dat hij binnenkort te horen is op 100% NL tijdens de middagspits.

Hansen volgt Colin Banks op, die opschuift naar 13 tot 16 uur. Daar is nu Martijn La Grouw nog te horen, maar hij stapt over naar radiozender Slam.

Veel radio-dj’s zien 6 tot 9 uur en 16 tot 19 uur als de hoogst haalbare uitzendtijden op de radio. Gedurende deze uren luisteren de meeste mensen radio, vooral dankzij mensen die in de spits autorijden.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen