Peter Jan Rens: ‘Telegraaf, ontsla Evert Santegoeds!’

Peter Jan Rens denkt dat het hoog tijd is dat De Telegraaf verder gaat zonder showkenner Evert Santegoeds. Dat heeft de voormalig televisiester gezegd op 100% NL. De Telegraaf is recent flink vernieuwd, maar Rens betreurt dat Santegoeds niet op straat is gezet als onderdeel van de make-over. “Het is een zooitje bij De Telegraaf. Ze zeggen dat de krant verbeterd moet worden. Maar dan moeten ze toch ook die oude rioollucht weghalen? Die man is overjarig, hij moet weg.

Santegoeds schrijft regelmatig over Rens op zijn pagina Privé. “Het is permanent een strijd van De Telegraaf. Niemand neemt die berichten ook over. Het is volstrekte onzin. Het is elke keer weer diezelfde strijd met de Santegoedjes die bezig zijn om een artikel neer te zetten.”

Ditmaal is een vermeende huurschuld van Rens een onderwerp van pagina Privé. “Het lijkt wel of de derde wereldoorlog is begonnen: zo groot zijn die artikelen. Ik weet het ook niet. Ze blijven maar doorgaan. De afgelopen twintig jaar zijn ze constant bezig om op slakken zout te leggen.”

Ooit heeft Evert Santegoeds gezegd: ‘Ik ga jou kapotmaken.’ Daar is hij nog steeds mee bezig.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen