Oscar Aerts: ‘GTST werd een soort kantoorbaan’

Oscar Aerts vond acteren in Goede Tijden Slechte Tijden op een gegeven moment een beetje eentonig worden. Dat zegt de acteur in Weekend. Aerts vertrok onlangs uit de serie na bijna twee jaar Vincent Muller te hebben gespeeld. “Ik kan niet te lang hetzelfde doen, op een gegeven moment wil ik weer iets anders. Ik wil mezelf als acteur blijven uitdagen. Natuurlijk was de vastigheid lekker, maar het werd toch te veel een kantoorbaan. Ze vonden het bij GTST jammer, maar ze begrepen het ook.

GTST wilde niet van Aerts af. “Ze zeiden dat ik altijd terug kan komen, ze laten de deur op een kier. Ik heb nu echt niet de intentie om terug te gaan, en je moet altijd naar je gevoel luisteren.

Ook vond Aerts de manier van opnemen niet altijd prettig. “Bij GTST spring je op de trein en je gaat maar door. Als ik het idee had dat mijn scène er niet goed op stond, moesten we toch door.”

Dat was voor mij af en toe wel een beetje frustrerend, ondanks het feit dat je bij de volgende scène een nieuwe kans krijgt. Voor mijn gevoel kon er niet uit halen wat er in zat, daar was gewoon geen tijd voor.

Nee, ik heb er geen spijt van dat ik bij GTST ben vertrokken. Nog niet. Maar misschien dat ik over een halfjaar denk als ik naar mijn bankrekening kijk: shit, neeeeee!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen