Nieuwe tv-zender Spike vanavond van start

Na de VS en het VK verwelkomt ook Nederland vanavond de nieuwe tv-zender Spike, dat ‘entertainment met een randje’ biedt. De zender is dagelijks van 21.00 tot 2.30 uur te zien op het kanaal van Nickelodeon. Dat heeft zendergroep Viacom laten weten. Spike brengt originele programma’s in diverse genres zoals actieseries, reality-tv en topsport. Zo is dagelijks om 23.00 uur in de realitysow Belleator MMA te zien hoe ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring. 

Spike opent elke avond om 21.00 uur met het programma  Lip Sync Battle, waarin bekendheden  een nummer naar eigen keuze playbacken. Ze ‘battelen’ voor de eer.

En in Catch a Contractor, elke werkdag om 21.30 uur, gaan host Adam Corolla en zijn team op zoek naar gerechtigheid voor families die gedupeerd zijn door louche aannemers.

Zenderbaas Maurice Hols is enthousiast: “Na de VS en de UK is Nederland het derde land ter wereld waar wij het merk Spike introduceren. Een geweldige kans.”

Het merk Spike zal een perfecte aanvulling zijn op ons merk,- en doelgroep portfolio met daarin de merken Comedy Central, Nickelodeon en MTV.”

Begin 2016 zal Spike worden uitgebreid met een on demand-platform, waarmee de consument zelf kan bepalen wanneer hij of zij Spike-programma’s bekijkt.

Spike zit bij Ziggo op kanaal 16 en bij KPN op kanaal 13.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen