Nieuwe directeur voor Sky Radio Group

Sky Radio Group, het bedrijf achter Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM, heeft een nieuwe algemeen directeur: Tijmen Bos. Dat heeft Sky laten weten. Bos, nu nog commercieel directeur van FD Mediagroep, volgt Geert-Jan van der Snoek op die deze functie op interim basis vanuit moederbedrijf Telegraaf Media Groep vervulde. “TMG zet hiermee een volgende stap in de vernieuwing en versterking van het management van de onderneming“, maakt het mediaconcern bekend.

De focus van Tijmen wordt het verder versterken van het digitale aanbod. “De consument is steeds meer gewend om voor 24/7 relevante mediacontent en streamingdiensten te betalen. En hij luistert steeds vaker op nieuwe luisterplaatsen en –momenten naar muziek.”

Ik zie er naar uit om samen met mijn nieuwe, creatieve en enthousiaste collega’s van Sky Radio Group en nadrukkelijk ook Telegraaf Media Groep, de beweging naar digitaal – met alle ruimte voor streaming, interactief en on-demand – verder te realiseren.

De nieuwe Sky-baas heeft ruim 20 jaar ervaring in commerciële functies in de wereld van media en entertainment. In zijn huidige functie als commercieel directeur FD Mediagroep (Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio) is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de commerciële strategie.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen