Marian Mudder heeft spijt van Sterren Springen

Foto: VPROMarian Mudder heeft spijt van haar deelname aan de tv-hit Sterren Springen. Dat vertelt ze vandaag in de Volkskrant. Mudder zou het nooit weer doen. “Van Sterren Springen heb ik enorme spijt. Dit klinkt suf, maar ik vergeet altijd een beetje dat het op tv komt. Ik zat net in de eindfase van mijn derde boek, ik liep op mijn tandvlees, en toen belden ze. Ik dacht: wat heerlijk, afleiding. Elke dag naar het zwembad. Ik kwam vol energie terug van de trainingen, ik kon met frisse moed verder schrijven.”

Mudder: “Maar bij de opnamen heb ik ervoor gezorgd dat het na één duik klaar was. Ik wilde er zo snel mogelijk uit. Het was lelijke televisie. Het ging om het effect van BN’ers die plat op hun bek gaan.”

Aan de RTL 5-show Expeditie Robinson heeft ze betere herinneringen. “Expeditie Robinson was een fantastische ervaring. Nauwelijks eten, slapen op de grond, bloedheet. Maar ik wilde nagaan of ik dit wel aankon.”

Nee, ik doe het niet om in beeld te blijven. Zeker in dit programma niet. Ik zie er niet uit! Ik ben alle ijdelheid voorbij gegaan.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen