Loretta Schrijver zegt ‘ja’ tegen Carlo Boszhard

Carlo Boszhard heeft Loretta Schrijver vanochtend in Koffietijd uitgenodigd om samen een keer zijn nieuwe tv-show Carlo’s TV Café te presenteren. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Nu Irene Moors is afgehaakt gaat Boszhard met wisselende co-presentatoren werken. In de eerste aflevering op zondag is dat Chantal Janzen, maar voor later in het seizoen heeft hij nu ook Schrijver geregeld. “Jij hebt ooit met mij een keer Life 4 You gedaan“, begon Boszhard vanochtend.

Schrijver viel op het allerlaatste moment in toen Moors tijdens de repetities op haar hoofd viel. “Dat is mij goed bevallen. Ik zou het heel leuk vinden als jij een keer met mij het programma wil doen.”

Dat ziet Schrijver wel zitten. “O, nou, ik zeg meteen ‘ja’. Ik weet al hoe het is en ik vond het enig. Wordt het ondeugender? Kan ik dat aan?

Schrijver deed de uitzending van Life 4 You destijds zonder repetities vooraf. “Dat was heel fijn, want ik hoefde niets te kunnen, dus er werd van mij niets verwacht. Dan kun je ook wel gaan zitten.”

Op het moment dat je dingen echt goed moet doen, dan wordt het moeilijker en dan heb je nog wel reden om een beetje nerveus te worden.”

Het is nog niet bekend wanneer Schrijver te zien zal zijn in Carlo’s TV Café.

Lees ook: Loretta Schrijver snel onder de douche voor Life 4 You (april)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen