Jochem van Gelder begrijpt SBS-exit Britt Dekker

Foto: TROSJochem van Gelder heeft er begrip voor dat SBS 6 zijn vroegere tv-collega Britt Dekker aan de kant heeft gezet. Dat heeft de presentator gezegd op 100% NL. Niet Dekker, maar Airen Mylene staat komend seizoen aan zijn zijde in Het Beste Idee van Nederland. “Ik begrijp dat SBS voor Het Beste Idee van Nederland heeft gekozen voor iemand die ze al onder contract hebben, omdat ze met minder mensen meer programma’s willen doen“, aldus de 52-jarige presentator op de radio.

Mylene staat wél onder contract. “Airen is een ongelooflijk talentvolle presentatrice. Ze is heel goed in interactie met mensen, ook in de voyer van Het Beste Idee van Nederland. Dat doet ze goed. Ze sprankelt en is verfrissend.”

Dekkers dood is Mylene’s brood. “Ik snap wel dat ze gekozen hebben voor Airen, maar ik zou het dood- en doodzonde vinden als Britt niet meer op tv te zien zou zijn.”

Ik denk echt dat Britt nog op tv hoort te zijn. Je moet goed kijken welk programma bij haar past, maar ze is origineel en oorspronkelijk. Dat zie je op tv ook heel vaak niet.

Het Beste Idee van Nederland keert op zaterdag 17 oktober terug bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen