Jennifer Hoffman hoopt op vijfde Dokter Tinus

Foto: RTLJennifer Hoffman hoopt van harte dat SBS 6 na het huidige vierde seizoen van Dokter Tinus ook een vijfde serie bestelt. Dat vertelt de actrice vandaag in het AD. Hoffman heeft goede hoop. “De serie is een succes, maar dat betekent niet automatisch dat er nóg een vervolg komt. Natuurlijk heb ik goede hoop, ik zou het fantastisch vinden. Al zou ik niet weten wat Lisa en Tinus nog meer kunnen meemaken. Er is al zoveel gebeurd. Maar in Engeland zijn de schrijvers alweer aan het werk. Dus wie weet.

Dokter Tinus is gebaseerd op het Engelse Doc Martin. “We werken met vertaalde Engelse scripts. Aan de teksten is lang gewerkt, in Nederland is daar niet altijd tijd voor. Bij Dokter Tinus is elk detail perfect uitgewerkt. Dat werpt zijn vruchten af.

De actrice stelt dat in acteerland alles onzeker is. “Ik heb geleerd dat je van tevoren nooit zeker weet of je werk hebt. Pas als ik op de eerste draaidag op de set kom en er is ook een producent en een cameraman aanwezig, ben ik overtuigd.”

Als iemand zegt: ‘Ik heb een fantastisch project voor je’ kan het zomaar voorkomen dat je er daarna nooit meer iets van hoort.

Dokter Tinus is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen