Irene Moors duikt op als inval-Albert in RTL Boulevard

Foto: VARADik een maand na de start van het nieuwe tv-seizoen maakte Irene Moors donderdagavond voor het eerst sinds het einde van Carlo & Irene: Life 4 You weer haar opwachting als presentatrice op RTL 4. Ze was te zien als inval-Albert in RTL Boulevard. Moors zat achter de desk met inval-Winston Daphne Deckers en misdaaddeskundige Peter R. de Vries. Ze besprak onderwerpen als het jubileum van GTST, het Pampus-uitje van de 3FM-dj’s en de romantische komediefilm Ja Ik Wil.

Er liggen nog geen nieuwe programma’s klaar voor Moors, die zelf de stekker uit Life 4 You heeft getrokken omdat ze vaker bij haar familie wil zijn.

Collega Carlo Boszhard keert binnenkort wél terug op de zondag met Carlo’s TV Café. Dat besprak Moors ook in RTL Boulevard. “Of het gaat kriebelen? Nee, Daphne. Maar ik ga zeker kijken!

Moors zei in juli nog dat ze zich neerlegt bij een tv-loos najaar. “Mocht het zo zijn dat ik dit najaar niet op televisie te zien ben, dan is het gewoon zo. Ik maak me er voor de rest niet zoveel zorgen om en de zender ook niet, die wil mij graag behouden.

Het geeft niet dat er nog niks concreet is, aldus Moors. “Tenslotte is mijn leven 30 jaar lang wél zeer concreet geweest, waarvan 26 jaar bij de televisie. Er moet natuurlijk gekeken worden naar wat we gaan doen en of daar vervolgens ook ruimte voor is, maar daar zijn we mee bezig.

Het is niet duidelijk of Moors vaker zal opduiken als inval-Albert in RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen