Hugo Borst gaat Man Bijt Hond missen

Foto: VPROHugo Borst vindt het erg jammer dat Man Bijt Hond na vanavond niet meer te zien is op NPO 2. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. Borst is gek op aparte mensen. “Het is een prachtig programma. Toen ik heel jong was, keek ik naar Showroom. Dat was een programma waar allerlei excentrieke mensen voorbijkwamen. Die moeten gezien worden. Ik kijk met heel veel genot naar hoe mensen durven anders te zijn. Het is heel makkelijk om de grote gemene deler te zijn“, aldus de tv-persoonlijkheid.

De sportkenner moest altijd erg lachen om Man Bijt Hond. “Je schiet best wel een lach, maar dat mag ook. Sommigen zijn echt potsierlijk. Ze zijn er zelf bij en kiezen ervoor. Als je op tv wil, dan kan er ook gelachen worden. Ik vond het een feest om naar te kijken en vindt het erg jammer dat het programma verdwijnt.”

Er waren ook onderdelen die hij niet zo leuk vond. “Aan het eind zapte ik altijd weg. Dat laatste onderdeel vond ik minder leuk. Het ging mij erom wat voor paradijsvogels er allemaal rondlopen in Nederland.”

Borst hoopt dat er een opvolger van Man Bijt Hond komt. “Showroom heeft heel lang bestaan, net als Man Bijt Hond. Misschien moet iemand in dat gat springen. Laat ze maar een nieuw formatje bedenken waarin 15 jaar lang weer paradijsvogels voorbijkomen.

Hij steunt de actie van de makers en fans om Man Bijt Hond een vervolg te geven op internet.

De laatste Man Bijt Hond is om 18.45 uur te zien op NPO 2.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen