Houdt Bureau Raampoort de Dokter Tinus-kijker vast?

De nieuwe drama-maandag van SBS 6 is vorige week met zeer mooie cijfers van start gegaan. De dubbele aflevering van Dokter Tinus scoorde maar liefst 1,2 miljoen kijkers en 18 procent marktaandeel. Met deze cijfers ging SBS 6 zoals verwacht ruim langs RTL 4, dat al geruime tijd teleurstelt met zijn goedkope CSI-avond. Vanavond gaat de drama-avond van SBS 6 verder met één aflevering van Dokter Tinus, gevolgd door de seizoenspremière van de politieserie Bureau Raampoort.

Bureau Raampoort, met Thomas Acda en Tim Haars in de hoofdrollen, begon vorig jaar december als een tweedelige miniserie op de donderdagavond.

De kijkcijfers van Bureau Raampoort waren veelbelovend. De eerste aflevering scoorde 1 miljoen kijkers en de tweede aflevering trok tegenover het voetbal 730.000 kijkers.

Dat was een soort tweedelige aflevering, extra lang, sluitend ook“, vertelt Tim Haars. “Maar vanavond begint echt het eerste seizoen.

Waarom men moet kijken? “Het duo is gewoon vet. Het is grappig om te zien. Het zijn twee heel bijdehante gasten die botsen“, zegt hij op 100% NL.

Dokter Tinus is om 20.30 uur te zien op SBS 6, Bureau Raampoort volgt om 21.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen