Goede vriend van Ali B in The Voice of Holland

Foto: VARARapper Brace doet vanavond mee aan The Voice of Holland, waar zijn goede vriend Ali B één van de coaches is. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Brace, die een paar jaar geleden negen maanden lang in de gevangenis zat voor zijn betrokkenheid bij een gewapende ontvoering, heeft in het verleden op muzikaal gebied samengewerkt met Ali B. Hij stond ook onder contract bij Ali B’s platenmaatschappij SPEC, maar vertrok daar in 2013 omdat hij een tijdje wilde stoppen als zanger.

Vanaf heden zal hij zich gaan concentreren op de onlangs geopende kledingwinkel van zijn vrouw, Isabella. Hij is ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor zijn toekomst en gezin en daarom wil hij zich hier verder in ontwikkelen“, meldde Ali B’s bedrijf SPEC destijds.

SPEC liet toen al weten dat de deuren voor Brace wijd open blijven staan. “Mocht het bij Brace ooit weer gaan kriebelen om zijn muziekcarrière op te pakken dan staan de deuren voor hem open.

Brace kiest nu voor de deur van Studio 24, waar de audities van The Voice of Holland worden opgenomen. “Hoe lang zal het duren voordat Ali B hem herkent?“, vraagt RTL zich af.

The Voice of Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen