Gerard Ekdom heeft primeur: Jort en Lauren uit elkaar

Foto: NPSGerard Ekdom is nog maar twee dagen onderweg met zijn nieuwe ochtendshow op Radio 2, maar vanochtend had hij al een grote showprimeur in zijn programma: Lauren Verster bevestigde dat haar relatie met Jort Kelder inderdaad over is. Dat was te horen op de radio. Er gingen al lange tijd geruchten over hun relatie. “Ik weet niet of ik het mag of kan vragen, want je bent toch een beetje een vriendin, maar: hoe zit het nou tussen jou en Jort?“, vroeg Ekdom aan haar.

Toen toonde Verster zich van haar openhartige kant. “Ik heb er dus helemaal niets over gezegd. Ik zag het wel voorbijkomen in tijdschriften, bladen en kranten en mensen vragen het op straat. Ik had geen zin om er iets over te zeggen.”

Ik dacht ook: dat ik voor tv werk, wil dat nou zeggen dat ik iedereen ook maar moet zeggen hoe het met mijn relatie zit? Ik heb het dus zitten ontkennen, maar ik kan tegen jou niet goed liegen: het is uit tussen mij en Jort. Sinds de zomer eigenlijk al. Dat is altijd wel verdrietig.”

We houden wel gewoon van elkaar en zijn ook wel leuk met elkaar. Nu heb ik het ook maar gezegd, dan is het er maar uit. Anders blijft het vaag.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen