Ferry Doedens vanavond in The Bold and the Beautiful

De afleveringen van The Bold and the Beautiful die zijn gedraaid in Amsterdam, met Ferry Doedens in een gastrol, zijn vanaf vanavond eindelijk te zien op RTL 8. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Doedens is vrijdag, maandag, dinsdag en woensdag te zien in de soapserie. “Daarnaast is er een muzikale bijdrage van Nielson. De producent van de The Bold And The Beautiful koos zijn nummer Sexy Als Ik Dans als achtergrondmuziek voor de Amsterdamse afleveringen.

In de serie vertrekken Hope (Kim Matula), Liam (Scott Clifton), Ivy (Ashleigh Brewer) en Wyatt (Darin Brooks) naar Amsterdam voor een fotoshoot voor hun modehuis Forrester Creations. Doedens speelt pr-man Lars, die hen tijdens hun bezoek aan de hoofdstad begeleidt.

De scènes in Amsterdam werden precies een jaar geleden opgenomen. Voor RTL 8-kijker Véronique zijn de afleveringen extra speciaal. Vorig jaar won zij via www.rtl8.nl een figurantenrol in de soap en komende week is zij daadwerkelijk te zien in een korte scène met Darin Brooks (Wyatt).

The Bold and the Beautiful geldt als de meest bekeken soap ter wereld. Centraal staat de familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. In de hectische levens van de Forresters draait alles om liefde, macht en fashion.

RTL 8 zendt elke doordeweekse dag een dubbele aflevering van ‘The Bold and the Beautiful’ uit, tussen 18.00 en 19.00 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen