Ferry Doedens schrok zich rot toen nieuws uitlekte

Foto: MAXFerry Doedens schrok zich een hoedje toen het nieuws over zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden uitlekte. Dat zei de soapster woensdagavond in Van der Vorst ziet sterren. RTL Boulevard maakte het nieuws bekend op 17 juli en toen zat Doedens naar eigen zeggen al in een afkickkliniek in Thailand. “Ik had een iPad en er was een vriend die me een bericht stuurde van: ‘Hé Ferry, ik wens je alle succes in de wereld, het is out in the open.’ Ik dacht: dat meen je niet, kut“, aldus de soapacteur.

Doedens opende gelijk een nieuwsapp. “Ik opende meteen de Nu.nl-app en zag twee kopjes: ‘Ferry Doedens ontslagen bij GTST’. En toen keerde mijn hele wereld om. Ik dacht echt: dat meen je niet.”

‘Ferry Doedens ontslagen bij GTST’, las hij op Nu.nl. “Ik zag mijn hele carrière in één keer in het water vallen en voelde me zo klein dat ik dacht: en nu? Iedereen weet nu dat ik ontslagen ben!

Het zat er aan te komen dat het uit zou lekken. Toen ik las dat ik ontslagen dacht, wist ik: het duurt nu niet lang meer voordat mensen weten dat ik een drugsprobleem heb. Toen heb ik een statement naar buiten gebracht.”

Doedens drugsprobleem begon naar eigen zeggen na Expeditie Robinson, waar hij ‘paranoia’ uit kwam. “Ik was misschien onbewust nog met het spel bezig.

Zijn ontslag volgde op fors telaatkomen op de laatste opnamedag van het vorige seizoen. “Ik had een scène met Caroline. Ik had ook gedronken, dus ze was ook boos op me, van: ‘Fer, dit kun je niet maken. Dit is niet professioneel.’

Doedens hoopt dat zijn ontslag bij GTST wordt teruggedraaid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen