Daphne Deckers toegetakeld op deurmat

Foto: NPSVeronica Magazine-abonnees vinden deze week een toegetakelde Daphne Deckers op hun deurmat. De presentatrice staat als Walking Dead-zombie op de cover van het televisieblad. Dat heeft FOX, die de zombieserie uitzendt, laten weten. Deckers is groot fan van The Walking Dead. “Ze twijfelde dan ook geen moment toen ze het aanbod kreeg om zich door een team van professionele grimeurs te laten veranderen in een zombie“, aldus een woordvoerder.

Make-up artiest Barbara van Munster, de vaste grimeur van De TV Kantine, had de leiding over de transformatie van Deckers.

Deckers: “Tijdens de eerste foto liep er een straaltje bloed uit mijn oor naar beneden op mijn witte jurkje. Daar kreeg ik echt een wegtrekker van: oh my god, er drupt bloed uit mijn hoofd! Een soort mindfuck. Het uiteindelijke resultaat ziet er nog veel erger uit, enorm bloederig en weggevreten, maar het voelde niet raar.

The Wlaking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen in een wereld die geterroriseerd wordt door zombies. Onder leiding van Rick Grimes (Andrew Lincoln) is een groep overlevenden op zoek naar een veilige thuishaven.

Het zesde seizoen van The Walking Dead begint op 12 oktober op FOX, nog binnen 24 uur na de première in de VS. “Met een extra lange eerste aflevering van circa 64 minuten worden de Nederlandse fans op hun wenken bediend.”

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen