Chantal Janzen eerste co-host Carlo Boszhard

Foto: RTLChantal Janzen bijt het spits af als de eerste co-host van Carlo Boszhard in zijn nieuwe zondagshow Carlo’s TV Café, die op 11 oktober van start gaat op RTL 4. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Carlo’s TV Café is de opvolger van Carlo & Irene: Life 4 You, maar dan zónder Irene Moors en mét wisselende co-hosts. “Samen ontvangen ze bekende sterren voor een actueel gesprek, maar ook zijn er onbekende actuele gasten die om een bepaalde reden plotseling in de spotlights staan.

RTL 4 denkt dat in de personalityshow alle talenten van Boszhard samen komen. “In Carlo’s TV Café is hij te zien als flamboyante gastheer, betrokken interviewer, meesterlijke imitator en uitbundige show-host.”

‘Een bruisend tv-uur barstensvol vermaak’, belooft het station aan zijn kijkers. “Met custom made spellen en verrassingen verleidt Carlo zijn gasten om een kant van zichzelf te laten zien die de kijker nog niet van ze kent.”

De huisband, onder leiding van The Voice of Holland-finalist Sjors van der Panne, zorgt wekelijks voor muzikale noten. En in de keuken van Carlo’s TV Café worden de gasten culinair in de watten gelegd.

Ook is er elke week een liveverbinding met De TV Kantine waar de kijker typetjes uit het nieuws van de afgelopen week aantreft.

Verder draagt niemand minder dan Carlo’s bloedeigen moeder Wil ook haar steentje bij die onverwachts misschien wel voor één van de hilarische hoogtepunten van de show zorgt.”

Carlo’s TV Café wordt geproduceerd door RTL Productions en niet door Life 4 You-producent Masmedia. Die produceert nu de Life 4 You-kopie Thuis Op Zondag.

Waar Life 4 You elke zondag van 17.25 tot 19.20 uur op zender was, is Thuis op Zondag te zien van 17.00 tot 18.30 uur en zal Carlo’s TV Café te zien zijn van 18.10 tot 19.20 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen