Castle verhuist definitief van SBS 6 naar Net5

Foto: RVDDe misdaadserie Castle verhuist definitief van SBS 6 naar Net5. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Net5 zond al herhalingen van Castle uit en gaat vanaf 24 oktober ook het nieuwste, achtste seizoen van de serie uitzenden, slechts een maand na de start in de Verenigde Staten. Castle zal een uitzendavond vormen met Forever, waarvan het eerste seizoen wordt hervat. “Castle past heel goed bij de zender en de zaterdag-crime-avond“, legt een woordvoerster van Net5 uit.

Castle, dat sinds 2012 elk jaar de People’s Choice Award voor favoriete crimeserie won, gaat over Richard Castle (Nathan Fillion), een ‘knappe en grappige’ detectiveschrijver die voor de politie is gaan werken en een team vormt met de ‘mooie en intelligente’ rechercheur Kate Beckett (Stana Katic).

In het vorige seizoen werd Castle vermist toen hij op het punt stond stiekem met Beckett te trouwen en verdween hij twee maanden. De schrijver herinnert zich echter niets van deze verloren tijd. De grote vraag is: wat is er precies gebeurd?

Forever gaat over patholoog anatoom Henry Morgan (Ioan Gruffudd), die onsterfelijk is. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Maar het geheimhouden van zijn onsterfelijkheid wordt steeds moeilijker.

Castle is vanaf 24 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op Net5. Forever volgt om 21.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen