Bonnie St. Claire ergert zich aan Koos van Shownieuws

Foto: RTLBonnie St. Claire ergert zich mateloos aan de negatieve berichtgeving over haar persoon. Dat zei ze donderdagavond in een exclusief interview met Koos van Plateringen van Shownieuws. Ook Van Plateringen kon het niet laten om te vragen hoeveel St. Claire drinkt, maar daar was ze niet van gediend: “Pakweg twintig flessen rosé per dag. Dan maak ik er maar een geintje van ook. Ik vraag toch ook niet hoeveel jij drinkt? ‘Hoeveel drink je?’ ‘Wat drink je?’ ‘Waarom?’ Ik wil dat niet uitleggen.”

Over de relatie met haar liefdespartner wilde St. Claire eveneens niet veel kwijt. “Dat hoef ik niet uit te leggen. We zijn getrouwd, we wonen samen, we slapen naast elkaar, worden ’s morgens wakker, ik ga naar mijn werk en hij gaat naar zijn werk. Wil je nog meer weten?

Na relletjes over alcoholmisbruik en huiselijk geweld, was St. Claire enkele weken geleden in het nieuws omdat ze op straat was gevallen, mogelijk onder invloed van drank. “Ik ben gevallen met mijn hondjes, omdat ze een kat of een hond zagen en daar was ik niet op bedacht. Dan kunnen ze in één keer heel hard trekken.”

Er gebeuren toch veel meer dingen in de wereld waar we ons druk over moeten maken. Toch niet dat ik even met mijn hondjes op straat val. Wat is dit voor een onzin?

Tijdens het tv-interview dronk St. Claire één alcoholische versnapering.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen