Albert Verlinde vindt Jort en Lauren flauw

Foto: SBSAlbert Verlinde vindt het heel flauw dat Jort Kelder en Lauren Verster lange tijd hebben gezwegen over hun relatiestatus. Dat zei hij dinsdag in RTL Boulevard. Verster bevestigde dinsdagochtend op Radio 2 dat het al sinds de zomer over is tussen haar en Kelder. “Het was echt flauw. De afgelopen tijd werd er steeds niet gereageerd. Lauren Verster vraagt iedereen het hemd van het lijf over hen liefdesleven, maar als je haar zelf vraagt hoe het zit, zegt ze: ‘Nou, sorry, daar praat ik niet over.’”

Met de wetenschap van nu kijkt Verlinde met ergernis naar uitspraken die Kelder pas geleden deed voor de camera van RTL Boulevard. “Ik moet er wel om lachen, hoor, Jort die in een interview een beetje betweterig gaat zeggen van: ‘Ja, er zijn roddels, hè? Er zijn geruchten…’ Het was al uit! Ik weet niet waarom hij het doet.”

Zij doen van alles en iedereen moet van alles zeggen. Of het nou gaat om Bij ons in de PC of Hoe Heurt Het Eigenlijk: iedereen moet verantwoording afleggen. Waar hebben we het over?

Verlinde besloot het item met een sneer. “Ik hoop dat Lauren snel een succesvol programma krijgt, want anders blijft ze heel lang bekend als de ex van Jort Kelder.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen