AD onthult salarissen talkshowgasten: ‘Kassa!’

De discussie over het talkshowsalaris van Peter R. de Vries krijgt vandaag een staartje op de voorpagina van het AD. De krant onthult flink wat salarissen van bekende talkshowgasten. Vooral DWDD-tafelheer Marc-Marie Huijbregts boert goed met naar verluidt 2.000 euro per optreden. “Zonder enige voorbereidingen een kop koffie drinken, het kan niet op“, zegt een insider. Maar ook de RTL Boulevard-deskundigen verdienen prima met maar liefst 1.000 euro per optreden, bevestigt Maik de Boer.

Het AD duikt vooral in de salarissen van DWDD-gasten. “Tot 2000 euro voor uurtje aan tafel bij Matthijs”, kopt de krant, die het aan tafel schuiven bij Matthijs van Nieuwkerk een ‘lucratieve bijverdienste voor bekende Nederlanders’ noemt.

Halina Reijn bevestigt in de krant 750 euro per optreden als tafeldame te krijgen. En Liesbeth Staats onthult dat ze 500 euro kreeg voor haar tafeldameschap.

Maar ook de gasten krijgen betaald van DWDD. Jort Kelder biecht in de krant op 500 euro te krijgen om als gast aan te schuiven, Frénk van der Linden zelfs 750 euro.

En ook ’s lands bekendste talkshowgast Peter R. de Vries laat zich eindelijk uit over zijn talkshowsalaris. Het gaat volgens hem niet om de gesuggereerde 2.500 euro per optreden, maar om ongeveer 1.000 euro. “Dat zit er niet ver naast.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen