Youp van ’t Hek: ‘Linda de Mol verdiende middelvinger’

Foto: Nick van OrmondtYoup van ’t Hek vindt dat Jan Jaap van der Wal een Jack van Geldertje had moeten doen toen hij ondervraagd werd in Linda’s Zomerweek. Dat zegt de cabaretier in NRC. Linda de Mol bracht het zwakke zaad van Van der Wal ter sprake. “Even leek het of de komiek bij de huisarts zat, maar nee hoor, hij deelde zijn medische probleem met een miljoen RTL-kijkers. Hij stond tijdens dit gênante onderwerp niet op om een middelvinger naar de gierende presentatrice op te steken en te vertrekken.

Blijven zitten deed Van der Wal ook toen ‘de mevrouw naast hem’ Bridget Maasland ‘over haar borsten begon’. “De grappenmaker zat het programma keurig uit en had het volgens mij ook behoorlijk naar zijn zin.”

Van ’t Hek zou nooit overwegen om zich te laten fileren door Linda de Mol. “Als ik bij die Linda had gezeten (kans is klein!) en ze was over mijn opspelende aambeien begonnen dan had ik toch echt de kan water over haar geblondeerde botoxhoofdje gegoten.”

Gewoon als statement. Het zou de televisie goed doen. Meer kans op kijkers omdat er iets kan gebeuren. Iets waar niemand op rekent. Daarom moest ik zo lachen om Jack.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen