Tweede seizoen megahit Empire vanavond al bij FOX

Foto: TROSDe dramaserie Empire is een megahit in de Verenigde Staten. Het eerste seizoen begon daar in januari met bijna 10 miljoen kijkers, groeide week na week en sloot uiteindelijk af met een indrukwekkende 18 miljoen kijkers. Daarmee is Empire in één klap één van Amerika’s meest bekeken tv-programma’s. Enkele dagen geleden begon het tweede seizoen van Empire op de Amerikaanse FOX en vanavond al is de seizoenspremière te zien bij ons, mét Nederlandse ondertiteling bij de Nederlandse FOX.

Zenderbaas Mark Bruitsman van FOX is trots dat hij Empire al zo snel kan uitzenden. “Empire past volledig in onze strategie omdat we de serie direct na de Amerikaanse première in Nederland kunnen brengen.”

Empire, een serie met voornamelijke donkere acteurs, gaat over het hoofd van een hiphop- en R&B-muziekimperium. Aan het tweede seizoen leveren vele supersterren een bijdrage.

Op de lijst van gastrolacteurs staan dit seizoen onder meer Lenny Kravitz, Alicia Keys, Mariah Carey, Oprah Winfrey, Kelly Rowland, Chris Rock, Pitbull, Ludacris, Marisa Tomei en Ne-Yo.

Bruitsman: “Ik, en met mij veel fans, kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen van Empire. Helemaal nu deze bizarre sterrencast bekend is gemaakt.

Empire begint om 22.00 uur op FOX, dat bij Ziggo op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14 te zien is.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen