Spannende avond Net5: dure woonshow in première

Het is een spannende avond voor Net5. Het zorgenkindje van de SBS-groep lanceert vanavond een groot, ambitieus programma op prime time: House Rules Holland met Erik van der Hoff als host. Net5 is een kleine zender met een klein budget, dus staan er dit najaar slechts twee grote nieuwe eigen producties op stapel: dit woonprogramma en de tv-serie Meiden van de Herengracht, die morgen begint. Net5 is toe aan scoren en daarom zijn bij de zender alle ogen gericht op deze twee titels.

Net als Van der Hoffs vroegere Net5-hit Het Blok komt House Rules Holland oorspronkelijk uit Australië. In het nieuwe realityprogramma verbouwen vijf voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van slechts vijf huisregels.

Er is behoorlijk wat concurrentie. NPO 1 heeft zijn hits Opsporing Verzocht en Opgelicht opgesteld, op NPO 3 begint het veelbesproken Sophie in de Kreukels en RTL 4 begint na Uitstel van Executie aan een nieuw seizoen van Een Dubbeltje op zijn Kant.

En dan is er nog de gloednieuwe dinsdag van RTL 5, dat uitpakt met de soaps van Andy & Melisa en Nathalie Makoma.

Net5’s zusterzender SBS 6 doet het rustig aan met een dubbele NCIS.

Hoe House Rules Holland, dat van 20.30 tot 22.10 uur op zender is, ontvangen wordt door de kijker, blijkt morgenochtend als de kijkcijfers bekend worden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen