Ruben Nicolai ziet Nationale IQ Test wel zitten

Ruben Nicolai zou het leuk vinden om De Nationale IQ Test te presenteren voor RTL 4. Dat zegt de tv-ster in Televizier. Nicolai én zijn vroegere programma De Nationale IQ Test zijn recentelijk verhuisd van BNN naar RTL 4. “Ik kan me goed voorstellen dat RTL voor een compleet nieuw presentatiekoppel kiest om te laten zien dat ze een eigen draai aan de formle geven. Maar als ik gevraagd zou worden, zeg ik niet direct nee. Ik heb De IQ Test in al die jaren trouwens maar een keer of twee gedaan, hoor.”

Er zit tegenwoordig nog een programma bij RTL dat Nicolai vroeger presenteerde bij BNN, namelijk De Slechtste Chauffeur van Nederland. “Wat De Slechtste Chauffeur betreft: John Williams doet het meer dan fantastisch, dus iets aan dat programma veranderen zou ik zowel onnodig als onvriendelijk vinden.

Momenteel is Nicolai te zien op RTL 4 met de programma’s Professor Nicolai & Dr. Beckand en Beste Kijkers. “En dan mag ik ook nog het vernieuwde 5 Tegen 5 presenteren. Ik keek er als kind al naar en heb al die beroemde oneliners nog in m’n hoofd. Alleen daarom al is het een ijzersterke formule.”

Het is best spannend om in de voetsporen te treden van illustere voorgangers als Willem Ruis, Peter Jan Rens en Gordon, maar ik heb er zin in… Wat mij betreft: licht uit, spot aan!

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen