Peter verdedigt tsunami aan RTL-sterren in Ziet Sterren

Peter van der Vorst begint vanavond aan een nieuw seizoen van Van der Vorst ziet sterren. Ook dit seizoen staan er weer opvallend veel RTL-sterren op de gastenlijst van het RTL 4-programma, maar dat vindt de presentator geen enkel bezwaar. “Dat is ook wel eens de kritiek op RTL Late Night, maar volgens mij komt dat omdat bij RTL gewoon veel bekende mensen werken. Het wordt mij niet opgelegd en meer dan de helft van de personen in mijn programma komt niet bij RTL vandaan.

Het aantal Nederlandse geïnterviewden neemt in elk geval sterk toe, want Van der Vorst heeft geen zin meer om buitenlandse sterren te interviewen die hij slechts een paar minuten mag spreken, vertelt hij in een interview met De Telegraaf.

Die interviews verliepen ook haast allemaal volgens een bepaald stramien; ik wil wat meer de diepte in. Misschien ligt dat ook wel aan het feit dat ik ouder word.

Voor de seizoensopener heeft Van der Vorst een echte klapper in huis, namelijk een exclusief interview met soapster Ferry Doedens. “Ferry vertelt eerlijk zijn verhaal. Wat hij heeft gebruikt, hoe vaak en waarom. Hoe was het in de kliniek en is hij nu niet meer verslaafd?”

Van der Vorst ziet sterren begint om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen