Pakt SBS 6 goud met K3 Zoekt K3?

Het is een buitengewoon spannende dag voor SBS 6. De familiezender begint vanavond met zijn meest prestigieuze tv-programma van het tv-seizoen: de grootse talentenjacht K3 Zoekt K3. De tv-show waarin wordt gezocht naar een nieuwe bezetting voor de meidengroep K3 neemt het op tegen Flikken Maastricht op NPO 1 en de nieuwe vrijdagavond van RTL 4. “Maar wellicht willen de mensen iets nieuws op de vrijdagavond. Ik zou het in ieder geval weten“, zegt K3-lid Kristel Verbeke.

Flikken Maastricht-acteur Victor Reinier is niet bang voor de SBS 6-show. “Ik zie in dat programma niet een grote concurrent. Als je van het één houdt, houdt je niet van het ander“, heeft hij laten weten in Pauw.

RTL 4 heeft vanavond nog de programma’s You’re Back In The Room en Professor Nicolai & Dr. Beckand op het programma staan, maar over drie weken keert monsterhit The Voice of Holland terug op de buis.

K3-ster Josje Huisman hoopt dat de kijker bij SBS 6 blijft hangen. “Bij The Voice kan het alle kanten opgaan“, zegt ze op Nu.nl. “K3 Zoekt K3 is een gerichte zoektocht. Bij ons is het heel duidelijk wat we zoeken en daarom is het veel spannender.

De goden lijken SBS 6 gunstig gezind, want juist vandaag werd het SBS-gebouw opgevrolijkt door een regenboog, één van de handelsmerken van K3:

Producent Blue Circle hoopt dat de kijker vanavond vooral op RTL 4 afstemt:

K3 Zoekt K3 met presentator Gerard Joling begint om 20.30 uur op SBS 6. De uitzending wordt ingeleid door een K3-special van Shownieuws met Viktor Brand.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen