Jochem vindt Lachen Om Home Video’s knap lastig

Jochem van Gelder vindt het presenteren van Lachen Om Home Video’s lastiger dan gedacht. Dat heeft de SBS 6-presentator laten weten in Shownieuws. Van Gelder volgt de opgestapte Hans Kraay jr op. Hoewel hij niet veel meer hoeft te doen dan de autocue voorlezen, heeft de presentator er nog best wat moeite mee. “Ik heb nu de eerste twee afleveringen opgenomen en je zou het niet denken, maar het is nog best een kunstje om dat op de goede manier te doen.

Hij heeft Kraay wel even opgebeld voorafgaand aan de opnames. “Ik vond eigenlijk wel, zeker uit respect voor de bevlogen manier waarop hij dat jarenlang gedaan heeft, dat ik hem persoonlijk moest mededelen dat ik zijn programma overneem.”

Van Gelder vindt het prettig dat hij zo veel mag doen van SBS. “Als je voelt dat er vertrouwen is en er ook kansen komen, dat is het mooiste wat er is. Daar geniet ik met volle teugen van.”

Dat is het leuke van SBS 6. Ze verrassen me elke keer. Elke keer gaat de telefoon en zeggen ze ‘we hebben weer iets voor je’.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen