Jan Kooijman wil niet met geslachtsdeel in abri’s

Jan Kooijman heeft weer eens zijn kleren uitgetrokken. Dit keer niet voor een film of een serie, maar voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Hij hangt bloot in abri’s door het hele land en er is een video gemaakt waarop hij naakt danst. Maar helemáál naakt, gaat zelfs Kooijman te ver. “Frontaal bloot wilde ik absoluut niet, want dat zou alleen maar afleiden van de boodschap die het Prinses Beatrix Fonds wil uitdragen“, zegt hij. “Daarbij: een penis laat zich nu eenmaal lastig op beeld choreograferen.

Kooijman benadrukt dat zijn lijf er echt zo goed uitziet als op de posters. “Wat je ziet is honderd procent echt. Mijn spieren zijn niet stiekem opgeblazen met een fotobewerkingsprogramma.”

Dat kon trouwens ook niet, want er is ook een filmpje van me gemaakt waarin ik in vol ornaat te zien ben terwijl ik allerlei bewegingen improviseer. Achteraf had ik dagenlang spierpijn.”

Dat hij nu in zijn blote kont door heel het land hangt, vindt zijn familie geen punt. “Voor die twee is zoiets niks bijzonders, want ik loop thuis regelmatig in mijn blote kont door het huis.

Nieuwsgierig om de hele video te zien? Klik op de link in mijn bio. #spierfonds

Een video die is geplaatst door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen