Humberto Tan vindt kritiek Albert Verlinde onterecht

Humberto Tan kan zich niet vinden in de kritiek van Albert Verlinde, die vindt dat Tan had moeten ingrijpen toen rapper Lil’ Kleine bij hem aan tafel tekeerging tegen de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes. Dat heeft hij laten weten in RTL Late Night. Tan staat achter de uitzending. “Ik heb er geen last van gehad. Hij praat rechtstreeks met de burgemeester en hoe hij hem aanspreekt, dat gaat de burgemeester aan. Ik denk dat de burgemeester mans genoeg is om daar op te antwoorden.

De commotie om de uitzending is Tan niet ontgaan. “Het ging er behoorlijk verhit aan toe. Er is heel veel reuring geweest rond dit onderwerp. Mensen waren niet blij dat Lil’Kleine überhaupt aan tafel zat.

Gordon vertelde in RTL Late Night dat hij zich ook geërgerd heeft aan Lil’ Kleine. “Ik vond het uiterst ongepast om de burgemeester zo aan te spreken. Wat je doet in je act moet je zelf weten. Maar ‘Pietertje’…”

Peter R. de Vries begrijpt dat Lil’ Kleine het niet leuk vond dat hij in Hilversum is opgepakt omdat hij zijn publiek opriep hun middelvinger op te steken voor de politie. “Dat vond ik een zwaar middel. Te veel eer ook… Maar ik vind het ook onnodig om zo op te ruien.

Tan: “Je kunt het totaal niet met hem eens zijn, maar dat is zijn manier van communiceren. Het is niet mijn manier.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen