Hitomroep MAX bestaat vandaag precies tien jaar

Foto: Rick NederstigtOmroep MAX, dat de ene na de andere kijkcijferhit de buis op slingert, is vandaag precies tien jaar oud. “Vandaag precies tien jaar geleden, op 3 september 2005, zond Omroep MAX zijn eerste programma uit op Nederland 1“, meldt omroepbaas Jan Slagter op Twitter. MAX maakte zijn debuut op televisie met het programma Van Nul Naar MAX. Na dat programma heeft MAX vele tv-hits gelanceerd, zoals Dokter Deen, Droomhuis Gezocht, Groeten van MAX en We Zijn Er Bijna.

RTL-coryfee Jan de Hoop, die tot de doelgroep van MAX behoort, is één van de BN’ers met felicitaties voor MAX. “Ik ben fan van bijna alle programma’s! Van harte gefeliciteerd!

Omroep MAX viert zijn verjaardag met een extra dik jubileumnummer van MAX Magazine. “Het is in onze korte historie van 2,5 jaar met 164 pagina’s de dikste MAX Magazine ooit en met 50 advertenties ook commercieel de beste. Kortom: een echt feestnummer”, zegt uitgever Peter Contant.

Op deze tiende verjaardag van MAX begint de omroep met het tiende en tevens laatste seizoen van Sterren op het Doek. In deze seizoensopener, om 20.25 uur op NPO 2, interviewt Hanneke Groenteman presentatrice Ria Bremer.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen