Henkjan Smits vindt tv-juryleden te jubelend

Henkjan Smits vindt het prima dat de Nederlandse televisie na het Idols-tijdperk wat positiever is geworden, maar vindt dat men ook niet moet doorslaan. Dat heeft hij aangegeven op Qmusic. Smits vindt tv-juryleden vaak onterecht positief. “Ik ben het helemaal eens met positieve televisie, maar dat kan ik niet zeggen zonder te zeggen dat mensen ook authenticiteit en eerlijkheid willen. Mensen willen niet horen als iets goed als ze thuis al horen als iets helemaal niet goed is.”

Het voormalig Idols-ster hoort vaak dat mensen talentenjachten één blije mensen-parade vinden. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo veel talentenjachten zie.”

Smits gaat wel weer naar The Voice kijken. “Maar met name omdat ik heel erg benieuwd ben naar Anouk, die nu in de jury zit en één van de meest authentieke mensen is die ik ken. Daarvoor ga ik kijken.”

Aan de andere kant weet ik ook dat producent John de Mol juist heel positieve tv wil. Maar ik denk niet dat het negatief is om structureel goede feedback te geven aan kandidaten die nog niet goed genoeg zijn.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen