Hart van Nederland blijft Humberto Tan de baas

Hart van Nederland blijft het meest bekeken dagelijkse programma op de late avond, ook nu Humberto Tan terug is van zijn zomerstop. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Humberto Tan heeft er nu drie afleveringen van RTL Late Night op zitten en die stonden allemaal in de schaduw van de directe concurrent. Waar Hart van Nederland deze week tot nu toe gemiddeld 972.000 kijkers trekt, moet RTL Late Night genoegen nemen met 825.000 kijkers. Een aanzienlijk verschil. 

Hart van Nederland was afgelopen zomer nagenoeg onafgebroken late night-winnaar. Het programma profiteerde vooral van de zeer zwakke zomerprogrammering van RTL 4 op de late avond.

Nu RTL Late Night terug is zijn de kijkcijfers van Hart van Nederland wel licht gedaald, maar dat was onvermijdelijk. RTL Late Night doet het ongeveer drie keer zo goed als de late night-vullertjes die in de zomer te zien waren op RTL 4.

Shownieuws, dat na Hart van Nederland wordt uitgezonden, trekt deze week tot nu toe gemiddeld 790.000 kijkers. Pauw, de directe concurrent van Shownieuws, komt uit op 700.000 kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen