Halina Reijn rekent op tsunami aan botox-vragen

Foto: Mark de BlokHalina Reijn denkt dat haar onthulling over haar botoxgebruik in de Volkskrant van vandaag haar nog lang blijft achtervolgen. Dat vertelt de actrice in de krant. Reijn vertelt in een lang Volkskrant-gesprek met Sophie Hilbrand dat botox haar gelukkig maakt en dat ze zich niet schaamt. “Er is nog altijd een taboe en schaamte. Ik heb ook getwijfeld hoor, om dit interview te doen. Want ik weet nu al dat dit voortaan in alle volgende gesprekken onderwerp nummer 1 wordt“, zo laat de actrice weten.

Toch ging Reijn overstag. “Ik vind dit een maatschappelijk belangrijk thema, dus moeten we het erover hebben, maar het vereist nog steeds moed om te zeggen wat ik zeg.”

Hilbrand trekt in het interview fel van leer over de ‘ass competition’ in de Amerikaanse showbizz. Reijn: “Ik denk dat jouw oordeel veel zegt over jouw seksualiteit en je acceptatie van je eigen vrouwelijkheid. Dat denk ik echt, als we dan toch een eerlijk gesprek voeren.

Het lange kranteninterview wordt goed gewaardeerd. Zo heeft onder meer EO-ster Tijs van den Brink gelezen. “Wat een goed, fundamenteel gesprek tussen Halina Reijn en Sophie Hilbrand over botox“, zegt hij.

Ik ben trouwens wel van team Hilbrand, maar kan Halina Reijn prima volgen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen