GTST-sterren mogen niet praten over Ferry Doedens

Endemol heeft liever niet dat de sterren van Goede Tijden Slechte Tijden zich uitlaten over Ferry Doedens en zijn werk bij GTST. Dat heeft actrice Babette van Veen onthuld in Koffietijd. Endemol heeft Doedens ontslagen, maar fans pleiten voor het terugdraaien van dat ontslag. “Endemol zegt tegen ons ook niks. Ze zeggen alleen dat ze het niet prettig vinden als wij het erover hebben en dat we hem in bescherming moeten nemen. We zijn erg trots op hoe hij het doet“, aldus Van Veen.

Actrice Dilan Yurdakul wil ook niet zeggen of het terugdraaien van het ontslag van Doedens aan de orde is. “Het is niet aan ons om dat te zeggen. Dat is aan Endemol.

Ze vindt het belangrijk om niet te veel over Doedens te kletsen. “Je beschermt je familie ten alle tijden. Ik denk ook dat het een belangrijk gegeven is dat wij hem beschermen, want de media is er zo happig op. Dat is ook media. Daarvoor bestaat het.

Ruud Feltkamp, wiens moeder de manager was van Doedens, maar hem keihard liet vallen, wil ook niets kwijt: “We hebben allemaal afgesproken er weinig over te zeggen, dus ik ga er ook niet veel over zeggen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen