GTST-ster dreigt Sophie Hilbrand met rechtszaak

Eén van de sterren van Goede Tijden Slechte Tijden heeft er spijt van dat zij aan Sophie Hilbrand heeft onthuld botox te gebruiken. Ze dreigt de BNN-ster nu met juridische stappen. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Voor haar nieuwe programma Sophie in de Kreukels, dat vanavond begint, heeft Hilbrand BN’ers langs rode lopers gestaan om de botoxgeheimen van BN’ers te ontfutselen. De betreffende soapster was ook bijzonder openhartig, maar heeft nu vreselijke spijt.

Al de volgende ochtend ontving Hilbrand namelijk een mail waarin de soapie eist dat de opnamen niet worden gebruikt. “Er wordt bovendien gedreigd met juridisch wapengekletter en een heuse schadeclaim tegen BNN wanneer dat toch zou gebeuren“, weet De Telegraaf.

Hilbrand heeft besloten de naam van deze BN’er niet te onthullen, maar leest vanavond wél de hele dreigmail voor. Daarna zingt ze een paar regels uit de tune van GTST.

Volgens De Telegraaf gingen er twee GTST-sterren over de rode loper waar Hilbrand aan stond: Barbara Sloesen en Caroline de Bruijn.

Sophie in de Kreukels is om 21.30 uur te zien op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen