Gordon concurreert met RTL-collega Ruben Nicolai

Foto: NCRVGordon trapt zijn nieuwe tv-seizoen vanavond niet af op RTL 4, maar op RTL 5. Voor de hysterische shoppingwedstrijd Krijg De Kleren, om half tien op zender, maakt hij een uitstapje naar de jongerenzender. Dat betekent wel dat hij rechtstreeks de concurrentie aangaat met zijn collega’s van RTL 4. Daar begint om half tien Beste Kijkers van Ruben NicolaiBeau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Spannend, vindt Gordon. “RTL 5 heeft beduidend mindere kijkcijfers.”

Gordon noemt de RTL 5-show een ‘niemendalletje’. “Het is een heel leuk programma. Ik zal eerlijk zijn het is geen hoogstaand Televizier Ring-materiaal, maar het wordt wel hilarisch.

Er is flink wat concurrentie om half tien. Naast Beste Kijkers op RTL 4, waarin de leukste tv-fragmenten van de afgelopen week de revue passeren, gaat bij Net5 de gloednieuwe dramaserie Meiden van de Herengracht van start. En NPO 1 heeft een altijd goed scorende detective klaar staan.

Overigens is Gordon niet definitief overgestapt naar RTL 5. Volgende week begint zijn RTL 4-programma Nooit Meer Naar Huis.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen