Gordon barst in huilen uit in RTL Boulevard

Gordon raakte vanavond erg emotioneel tijdens een telefonisch interview met RTL Boulevard. Dat was te zien op RTL 4. Gordon is terug in Nederland, na een aantal dagen in een Grieks ziekenhuis te hebben gelegen. Hij vertelde over zijn ervaringen, totdat hij in tranen uitbarstte en stil viel. “Is er iemand bij je nu?”, vroeg een bezorgde Albert Verlinde. Zijn collega Daphne Deckers merkte dat Gordon te emotioneel was: “Ik denk dat je nu gewoon lekker op moet hangen en moet gaan herstellen.”

Sorry, maar het is gewoon een opeenstapeling van alles“, zei Gordon. “Maar ik ben er nog, ik leef en ik kom terug.

Daarop werd de verbinding verbroken. “Heftig hoor“, zei misdaadjournalist Peter R. de Vries nog.

Gordon vertelde onder meer over zijn gemoedstoestand. “God, jezus. Ja, hoe is het met me? Ik ben eigenlijk een beetje in de war en emotioneel. Ik ben blij dat ik er nog ben, laat ik het zo zeggen.”

Het ongeluk is morgen precies een week geleden gebeurd. “Ik had met mijn vriendin Annemarie afgesproken om lekker uit eten te gaan. Dat hebben we ook gedaan. Het was een superleuke avond en was zo blij om terug te zijn op het eiland. Ik had rust voor mezelf. Dat is eigenlijk het enige dat ik nog weet.”

Op de weg terug naar huis werd hij van achteren aangereden. “Het enige wat ik nog weet is dat ik wakker werd op een traumakamer. Dat zie je wel eens op tv. Daar lag ik middenin. Ik kan me niks herinneren.”

Die traumakamer was een nachtmerrie. Ik werd in een hal gezet, waar ik een uur op een harde brancard lag tussen gillende mensen. Ik dacht: ik moet hier weg. Toen zei ik tegen die dokter dat ik naar een goed ziekenhuis wilde. Dat is gebeurd. Daar ben ik onmiddellijk geholpen.”

Gordon moet naar verluidt nog maanden herstellen. Hij heeft meerdere botbreuken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen