Fred van Leer: ‘Ik spuit al zes jaar’

Foto: Nick van OrmondtOp de dag dat de botox-show van Sophie Hilbrand in première gaat, komt niet alleen Halina Reijn, maar ook Fred van Leer uit de botoxkast. “Ik spuit al zes jaar“, meldt de tv-stylist op Twitter. Van Leer vindt het volledig verdedigbaar om de rimpels uit je gezicht te laten spuiten. En de Holland’s Next Top Model-ster komt er graag voor uit. “Botox een taboe??? Effe serieus! Je gaat toch ook de deur niet uit zonder je overhemd te strijken? Kreuk is niet leuk en zeker niet in je gezicht.

Dat Van Leer een gekreukt hemd strijken gelijkstelt aan het verbouwen van je gezicht, wekt ergernis bij zijn volgers. “Iedereen mag doen wat ze willen! Laat iedereen toch eens met rust“, reageert hij.

Van Leer wil niemand iets opdringen. “Ik zeg dat je het moet doen als je wilt! En als je niet wilt doe je het niet! Zo simpel kan het leven zijn. Wat een ongelofelijk zeikland zijn we.

Eén van zijn volgers vraagt zich af wat het probleem is om op een natuurlijke manier oud te worden. “En wat is het probleem als iemand botox wil gebruiken?“, zegt hij.

Sophie in de Kreukels over botoxgebruik begint vanavond om 21.30 uur op NPO 3.

Lees ook: Stylist Fred van Leer vond gijzelnemer ‘top’ gekleed

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen