Frank Masmeijer geeft exclusief interview aan SBS 6

Het SBS 6-programma Shownieuws heeft Frank Masmeijer gestrikt voor het eerste grote tv-interview sinds hij vorig jaar in opspraak raakte. Dat heeft SBS 6 vandaag laten weten. Masmeijer, die een decennium lang televisie maakte bij de NCRV, heeft aan Evert Santegoeds exclusief zijn verhaal verteld. Het gesprek wordt maandagavond om 23.15 uur uitgezonden in het ingelaste programma ‘Shownieuws special: exclusief interview met Frank Masmeijer’, direct na de reguliere Shownieuws.

Eind 2014 werd de voormalige showmaster en horecaondernemer door de Belgische politie van zijn bed gelicht op verdenking van grootschalige drugshandel. Na acht maanden voorarrest kwam hij onlangs op vrije voeten, eerst nog met een enkelband, in afwachting van het proces.

Aan Santegoeds vertelt Masmeijer onder meer over de arrestatie, de maanden achter de tralies, wat er volgens hem gebeurd is in de havens van Antwerpen en de staat van zijn huwelijk met Sandra.

Wat ik hen heb aangedaan is wel het allerergste, de kinderen voelen er tot de dag van vandaag de gevolgen van.

Evert Santegoeds is vaste deskundige van Shownieuws en deed voor SBS 6 eerder het veelbesproken interviews met Gerda Smit en Estelle Cruijff.

Foto: Hendrik Jan van Beek

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen