Emile Ratelband: ‘Alle homo’s zijn zielig’

Emile Ratelband vindt alle homo’s – en Albert Verlinde voorop – ‘zielig’. Dat heeft de positiviteitsgoeroe gezegd tegen een verslaggeefster van RTL Boulevard, meldde de showkenner donderdag in de uitzending op RTL 4. De Boulevard-reporter wachtte Ratelband op bij de rechtbank. “Als onze verslaggever er is dan praat hij over mij met de volgende teksten: ‘Die pisnicht die verdraait alles, hij weet niet hoe hij met vrouwen moet omgaan. Alle homo’s zijn zielig’“, aldus Verlinde.

Toen zei de verslaggeefster: ‘Vind je mij dan ook zielig?’ “‘Hoezo? Ben je lesbisch dan?’, zei hij. ‘Ja’, zei ze, ‘ik ben lesbisch.’ Toen zei hij: ’Nou ja, jij bent een lekker wijf.’ Dat soort uitspraken zijn Emile Ratelband“, aldus Verlinde.

Het verbaast de RTL Boulevard-ster zeer. “Ik weet af en toe oprecht niet wat Emile Ratelband bezielt. Als je aankomt zou ik denken: goh, ik moet even goed overkomen voor de rest van Nederland.

Aan het eind van de uitzending van RTL Boulevard zou Ratelband een telefonische reactie geven, maar hij hing tot drie keer aan toe op.

Verlinde: “Ik denk dat Emile nu ook met ons een spelletje speelt, want het kan niet dat je drie keer ‘hallo’ hoort en vervolgens de verbinding verbroken wordt. We hebben in ieder geval een poging gedaan om hoor en wederhoor toe te passen en dat is dan op deze manier niet gelukt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen