Eigen Huis & Tuin gaat klussen in eigen klushuis

Eigen Huis & Tuin gaat komend seizoen niet alleen klussen bij mensen thuis, maar ook in een eigen klushuis. Dat heeft RTL 4 vandaag bekendgemaakt. Het is niet voor het eerst dat Eigen Huis & Tuin een eigen huis heeft, want dat was ruim 20 jaar geleden in de allereerste seizoenen ook al zo. Maar, zo meldt RTL: “Verbouwingen bij de mensen thuis zijn en blijven onmisbaar in dit al meer dan 22-jarige succesformat. De kijker zal iedere week weer worden verrast met een metamorfose.”

Het nieuwe Eigen Huis & Tuin-team gaat het eigen huis een heel seizoen verbouwen en opknappen en in iedere aflevering kan de kijker deze verbouwing volgen.

In de eerste nieuwe aflevering op zaterdag gaat het complete team, met de sleutel op zak en het adres op een briefje, op weg naar de Betuwe. Daar krijgen ze voor het eerst het eigen huis te zien.

Het presentatieteam is komend seizoen vernieuwd en verdubbeld. Froukje de Both en Evelyn Struik zijn de presentatrices, Thomas Verhoef en Miranda Leijstra de klussers en Lodewijk Hoekstra en boer Tom de tuiniers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen